Кокетен мезонет

Забързани в ежедневието , често не забелязваме какво се случва около нас. Така стана и с този проект. Изтръска се от прахоляка след ремонта и започна своя нов живот.

Представяме Ви един кокетен апартамент в сърцето на София. В  хармония с желанията на чудесните собственици , успяхме да съчетаем модерното звучене и да го превърнем в уют. Кухнята е достатъчно просторна за да побере в себе си много работна повърхност,място за съхранение на всичко нужно и елегантна трапезна маса за семейството. Мекият цвят на пода и масата следва светлите обеми ,а гръбчето , сякаш  скицирано с въглен ,насочва движенито с плавен преход към дневната. Удобният диван ни примамва да изгледаме някой филм или пък да приседнем с книга в ръка от богатата на заглавия библиотека.

В дъното се намират вграденият гардероб, санитарното помещение и врата ,водеща към останалата част на апартамента. Всички те са прикрити зад фрезована светла , ламперия от МДФ , отразяваща естествената светлина и в най-отдалечените ъгълчета на помещението. Зад вратата на този етаж се намират двете детски стаи-всяка по своему индивидуална по функция и колорит. Помещенията на това ниво са обединени от ласкавият гранитогрес ,имитиращ дърво  и се слива с мекия, естествен паркет в детските стаи. Ефирни дъбови стъпала пренасят обитателите нагоре към  родителската спалня и кабинет.

Благодарим за доворието .

Фотаграф: Александър Синигеров