Мечтаната стая 2022-23

 

В навечерието на новата 2024г., ние от КАЛА ДИЗАЙН СТУДИО решихме да ви зарадваме с перфектно свършената работа по реализацията на Мечтаната стая. През 2022г. на 1ви юни изтеглихме името на Явора като втори претендент. След половин година изчакване на победителите да се свържат с нас, за да започнем работа по проектирането, решихме че е време да дадем шанс на семейството, което бе изтеглено на второ място. Ето как в началото на 2023г. се свързахме с Габи, майката на Явора и стартираме същинската работа по благотворителния интериорен проект.
Тук ще рекажем за едни хора с огромни сърца, които не спестиха  време и енергия, а напротив, прегърнаха идеята и помогнаха МЕЧТАНАТА СТАЯ да стане реалност.

❤️

Десислава Пенчева от МАРКЕТ ТРЕНД вече трета година структурира и поема отговорност за разпространяването на нашата кампания напълно безплатно. Ето как, благодарение на нейната работа, нашата инициатива стана така популярна в социалните мрежи. Тук
👇👇👇
 може да разгледате подробно дейността на Деси , която освен отличен бизнес лидер е и майка с огромно сърце!
След като изяснихме концепцията и желанията на Габи и Явора изработихме интериорен проект, съобразен изцяло с техните нужди, НЕ и с техните възможности.
❤️
Сърдечни благодарности на инж.Диана Иванова от екипа на КАЛА ДИЗАЙН СТУДИО за работата по проектирането на интериорните елементи в стаята и визуализирането й. Ако някой още не е разгледал нашия сайт, моля заповядайте:
👇👇👇
❤️
Тук не мога да не споделя колко много ме вдъхновява собственичката на Арте док/преводи и легализация/, която организира благотворително Коледно парти миналата година в подкрепа на реализацията на проекта. Таня Карабашева , огромно благодаря! Може да погледнете с какво точно се занимават те и колко големи професионалисти са в своята област!
👇👇👇
❤️
Друга бизнес дама, наш дългогодишен партньор: Ани Хинова, собственик и управител на фирма за доставка на технически камъни, също реши да подкрепи проекта и предостави средства на майката на Явора, за да си купи декоративни панели за стена, които служат за изолация и придават специфичен чар на интериора.
👇👇👇
Ето тук може да видите къде може да се използват нейните камъни:
❤️
Веднага след като бяхме готови с проекта Надежда Владова и брат и Николай Владов от Владови Билд ни подадоха ръка и поеха да извършат ремонтните дейности. По проект баха предвидени корекции по Ел.системата, изграждане на гипсокартонени куфари за скриване на несъвършенства и вграждане на led ленти, шпакловка и боядисване. Тук може да разгледате страницата им във фейсбук:
👇👇👇
❤️
Нашата кауза докосна сърцето и на една прекрасна бизнес дама, която се занимава с внос и търговия на осветителни тела, РадостинаПешева. Тя подари лед лентите и трансформаторите, както и новите ключове и контакти, за да може светлината да влезе в стаята и сърцата на Явора и Габи.
👇👇👇
Ето нейния сайт:
После една прекрасна двойка – Мира Рангелова /художник/ и Веселин Георгиев, собственик на фирма за боя и декоративни мазилки, взеха решение да се забъркат с нас напълно безплатно. Веско ни предостави латекса, а Мира нарисува на мястото на стария тапет едни прекрасни къщички.
👇👇👇
 Тук може да разгледате страницата на Фейтокама:
👇👇👇
А това е страницата на Мира в инстаграм, изпълнена с рисунки за стени и тавани:
❤️
Декоративната стена с къщичките ни вдъхнови да вземем мотив от нея и да декорираме белия гардероб чрез фрезоването му. Мебелна къща Формат студио се заразиха с нашия ентусиазъм и произведоха вградените мебели точно както ги проектирахме. Благодарности за отделеното време и средства на Тео и Силвето и то при толкова натовареният им режим на работа!
👇👇👇
Тук може да разгледате сайта им:
❤️
Най-любимото нещо в стаята за Явора е шведската стена. Според Ваня Висарионова, личен треньор и специалист по ресторативно движение, да се виси на подобно съоръжение  в ранна детска възраст е изключително полезно за развитието на белите дробове на детето. Благодарим за голямото й сърце и готовността, с която откликна на поканата ни за подкрепа в проекта МЕЧТАНАТА СТАЯ
👇👇👇
Историята продължава с една дама, чието сърце също потрепна, когато чу какво правим. Блага Минчева от Карпет макс предостави мокет, който пасва перфектно на стаята и организира безплатен транспорт и монтаж
почти светкавично.
👇👇👇
Това е сайтът им:
❤️
Кария интериор в лицето на Валерия Милова бяха така любезни да ни поканят в своя нов шоурум, където има мострена детска стая, изпъстрена с разкошен интериорен текстил, тапети, завеси и много добре подбрана интериорна декорация. След кратка консултация за цветове и материали те ушиха за Явора вълшебни плътни и тънки пердета. Също декоративни възглавнички и играчки.
👇👇👇
Тук може да видите част от споменатите вълшебства:
❤️
Смарт офис България също взеха присърце нашата кауза и предоставиха работния стол на Явора, така че всеки детайл да си дойде на мястото. Благодарности на собственика Алекс Врублевски за отзивчивостта, а тук може да разгледате широката им гама от продукти за офиса:
👇👇👇
❤️
Към групата на червените сърца ще спомена и Емил Йонидов, собственик и управител на Уни Стейт брокер, който изяви желание да застрахова Мечтаната стая, за да бъде предпазена от непредвидени обстоятелства.Със своя жест той подарява  спокойствие и сигурност на това прекрасно семейство.
👇👇👇
❤️
Това е линк към снимките, които фотографът Александър Синигеров направи от сърце една събота преди Рождество Христово, за което сме изключително благодарни 🙏 Сашо, снимките са прекрасни!
Скъпи приятели, моля когато ги използвате да споменаване името и на фотографа, за да спазим правото му!
Достъпът до снимките става с парола:
DesignStudio
👇👇👇

https://dsm.sinigerov-bg.com/mo/sharing/rrgxfPU9E

✨✨✨
За всеки от вас ще разкажем в специално, наречена статия в подробности за работата ви!
Благодарим от все сърце, че сбъднахме заедно една МЕЧТАНА СТАЯ!
Пожелаваме за новата 2024 благоденствие и още повече сбъднати мечти!
С обич:
инж.Яна Мечкарова