Благотворителна кауза

Децата са най-голямото богатство и ключът към по-доброто бъдеще, а тяхното здраве и благополучие трябва да бъдат основен приоритет на всяко едно общество. Мисията на фондация „За по-здрави деца“ е да бъде промяната, която всички искаме за тях, както и да превърне всеки член на българското общество в свой съмишленик.

Ние от КАЛА ДИЗАЙН СТУДИО не за първи път се ангажираме с целта за постигане на по-добро физическо и психическо здраве и социално благополучие за най-малките членове на обществото ни. Ето защо заставаме зад една от най-интересните инициативи на фондация „За по-здрави деца“, а именно реставрацията на зала Триадица, в която нашите златни момичета тренират.

Повече за фондация „За по-здрави деца“

Фондацията е основана през 2019 г. в обществена полза с основна цел – повишаване информираността на обществото относно интегративния подход към детското здраве и подкрепа на деца с необходимост от холистични терапии и деца с потенциал. Подкрепя индивидуални каузи и поддържа онлайн проекта „Академия за детско здраве“. Той представлява електронна платформа за настоящи и бъдещи родители, които се стремят към цялостен подход към детското здраве чрез достъп до специалисти и методи. Фондацията има утвърден висок авторитет в НПО сектора, работи с редовни корпоративни и частни дарители. Член е и на Национална мрежа за децата

Тук ще намерите повече информация за проектите и инициативите на „За по-здрави деца“.

Повече за това как можете да дарите, вижте тук. Изпълнителният директор на фондацията, д-р Галя Манчева, е на разположение при възникнали въпроси – контакти можете да откриете тук.

Кала Дизайн студио кани всички свои приятели и партньори да обмислят дарение, с което да подкрепят във възраждането на зала ТРИАДИЦА чрез инициативата на  фондация „За по здрави деца“ .