услуги
Първа стъпка към пълноценна оферта е оглед на място и кратка беседа във връзка с желаните промени на помещението или сградата. Правят се снимки и се засичат площите за проектиране. Услугата е безплатна.

Офертата се изготвя след огледа. “Оглед на място” може да се избегне само при наличие на файл “Разпределение” от инвеститор при ново строителство. При реновиране на стар имот оглед се извършва задължително. Офертата за интериорен проект се изготвя в един от 3 възможни варианта:

Най-новата ни услуга дава възможност човек виртуално да влезне в помещението си и да се завърти на 360 градуса. Този вид визуализиране дава още по-реална представа за пространството. Поръчва се допълнително.

Този вид консултиране дава възможност да помагаме със своето професионално мнение, без да е необходимо физическо присъствие от наша страна в имота. Пести време и е напълно безопасно, но не може да се използва при необходимост от преместване на стени или инсталации, защото в този случай са необходими оглед и заснемане.

След напълно одобрен проект и остойностяване от наша страна е добре нашият екип да поеме и авторския надзор при реализация, чрез който се осигурява контрол на всички извършени процеси от подизпълнителите. След всеки извършен процес на обекта се прави оглед и се оформя протокол, в който са описани евентуални отклонения от проекта. Корекцията се извършва до получаване на точни параметри спрямо проекта. Оферта за авторски надзор се изготвя след направен интериорен проект. Обикновено варира от 70-100% от цената на пълния интериорен проект.

Много важна част от класния интериор са професионално подбраните аксесоари и декорация. Ние придружаваме клиентите си и помагаме при слагането на “черешата на тортата”. Единичната такса при посещение на търговски обект за избор на материали или аксесоари е фиксирана: 60лв.
При поръчка на пълен авторски надзор с включен мениджмънт декорирането е безплатно.