Кала Дизайн Студио

Ние обичаме да творим заедно!

Кala DesigN студио изпълнява висококачествени интериорни проекти. Ние се грижим за всеки детайл по време на проектиране и реализация: Оглед на място, изготвяне на концепция, 3D визуализация, пълен набор от работна документация, количествена сметка, авторски надзор, project management, аранжиране и декорация.

Неговата сила – позлата, реставрация и дърворезба все повече навлизат като елементи в интериорите ни;
Моята сила – ентузиазмът, средата и опитът в бранша от 15г. пасват идеално и правим все по-смели и оригинални неща. Свидетелство за това е наградата на Dibla Design Awards в категория заведение за 2020г.

Един от най-интересните ни проекти, върху който работим в момента, е луксозен интериор на 300 кв.м. частен апартамент с тавани и елементи на мебели в чисто злато.

Нашият екип

Нашият екип

Интериорен дизайнер

даниела стефанова

Завършила бакалавър в Софийски университет “Св. Климент Охридски” специалност “Социална педагогика” и магистър АМВР “Психологично подпомагане на оперативно издилвателната дейност”. През целия си живот запленена от психология и творчество. Автор на две книги издадени в България. Да творя се оказа не просто страст, а начин на живот. Причината да запиша и завърша Интериорен дизайн в Нет Ит.  Обичам интериора още от дете, прекарвах часове в лабиринти от мебели и пренареждах редовно апартамента ни. Да си дизайнер за мен е нещо отговорно, но и изключително магично, изпълнено с вълнуващи предизвикателства. Прекарвам свободното си време в изучаване на програми, опознаване на тенденции, за да мога да обогатявам знанията си и с гордост да наричам себе си интериорен дизайнер.

Архитект

арх. Васил беровски

Завършва специалност “Архитектура” през 2003 г. в УАСГ. Има 15 години опит в изграждането на сценични декори.

 
Участвал е в сценографията на предавания като “Биг Брадър”. Проектира основно жилищни сгради. Занимава се с жилищни и обществени интериори от 10 години.

Интериорен дизайнер

Александра александрова

Завършила специалност „Архитектура“ през 2020 г. в УАСГ.
Още в самото начало на следването си разбрах, че за мен интериорния дизайн е най-важната част от създаването на една сграда, защото именно той има силата да я превърне в онова специално „твое“ място. 
 
Освен с интериорен дизайн,  се занимавам с рекламна дейност и организация на събития вече 8 години.
 
Пресечната точка в двете професии е умението да разбираш желанията на отсрещния и знанието, че няма проблем без решение. 
партньори