Кала Дизайн Студио

Ние обичаме да творим заедно!

За контакти:

mechkarova@kaladesignstudio.eu

e.tanov@kaladesignstudio.eu

 

Кala DesigN студио изпълнява висококачествени интериорни проекти. Ние се грижим за всеки детайл по време на проектиране и реализация: Оглед на място, изготвяне на концепция, 3D визуализация, пълен набор от работна документация, количествена сметка, авторски надзор, project management, аранжиране и декорация.

Неговата сила – позлата, реставрация и дърворезба все повече навлизат като елементи в интериорите ни;
Моята сила – ентузиазмът, средата и опитът в бранша от 15г. пасват идеално и правим все по-смели и оригинални неща. Свидетелство за това е наградата на Dibla Design Awards в категория заведение за 2020г.

Един от най-интересните ни проекти, върху който работим в момента, е луксозен интериор на 300 кв.м. частен апартамент с тавани и елементи на мебели в чисто злато.

Интериорен дизайнер

Диана иванова

За контакти:  

diana.ivanova@kaladesignstudio.eu

 

Завършила бакалавър ‘‘Лесотехнически университет – София‘‘ специалност ‘‘Инженерен дизайн‘‘ и магистратура в ‘‘Нов Български университет‘‘ специалност ”Пространствено оформление”.

 

От 2014 година активно се занимава с проектиране на интериорен и продуктов дизайн. Следи световните тенденции и иновации не само заради професията си, но и за лично удоволствие и хоби.

 

 

 

Архитект

арх. Васил беровски

За контакти:

vberovski@gmail.com

 

Завършва специалност “Архитектура” през 2003 г. в УАСГ. Има 15 години опит в изграждането на сценични декори.

 
Участвал е в сценографията на предавания като “Биг Брадър”. Проектира основно жилищни сгради. Занимава се с жилищни и обществени интериори от 10 години.

 

 

партньори