Първа награда за Кала Дизайн Студио в конкурс “Интимността в интериора”

Асоциация на интериорните дизайнери в България и Рока България АД, в партньорство с Фотосинтезис, организираха изложба-конкурс насочена към интериорни дизайнери и фотографи на тема „ИНТИМНОСТТА в ИНТЕРИОРА“.

 

Целта на събитието бе да създаде възможност за ползотворни контакти между дизайнери, архитекти и фотографи, както и да постави акцент върху важността на доброто фотографско представяне на интериорните проекти.

 

В конкурса взеха участие интериорни дизайнери / архитекти, автори на интериорни проекти, както и фотографи, заснели интериорните проекти.

Фотоизложбата “Интимността в интериора” представи 25 фотографии на български автори, които показват онези много лични места от интериорите, които дизайнерите създават за своите клиенти, а пък те ги превръщат в съкровени и споделени с любими хора.

 

Отличително качество на екипът от КАЛА ДИЗАЙН СТУДИО е именно да създава силна връзка със своите клиенти, което е предпоставка те да се чувстват комфортно и да разкриват най-личните си желания и мечти за своя дом! Точно това е и причината да сме безкрайно щастливи от първото място в конкурса “Интимността в интериора”!

 

Колаборацията ни с нашия доверен фотограф Атанас Згурев, допринесе изключително за най-доброто представяне на проекта. За пореден път доказахме, че работейки с най-добрите професионалисти, успяваме да поднесем блестящ резултат на нашите клиенти!

 

Проектът, който спечели сърцата на журито, е притежание на класическа двойка с вкус към лукса и прецизно отношение към детайлите в интериора. Най-съкровеното място в тяхното жилище е банята, в която екипът ни вложи изключителна мисъл и старание към всеки елемент, за да постигнем усещане за интимност и вътрешен мир. 

“Проектирането на подобна баня ми достави огромно удоволствие. Имах шанса да направя мечтаната баня за една принцеса. Наистина беше направена на един дъх като дизайн. Акцентът със светещата златиста ниша лесно проектирахме със специалните декор плочки от чист алуминий с позлата, който има впечатляващ релеф. Банята е изцяло обзаведена от Porcelanosa Bulgaria. Използвано е и първокачествено обзавеждане Noken за всички смесители, сифони и душ оборудване. Преимуществото да се работи с подобни брандове, е че съчетанието на декоративни лайнси и санитарен обков става много лесно, защото има предварително разработени цветове и покрития във всички възможни декори!”

инж. Яна Мечкарова

 

Безкрайно благодарни и щастливи сме, че проектът получи своето признание за най-интимен интериор сред всички участници! 

 

Снимки от цялостния интериор на този възхитителен дом може да разгледате тук: